AIK Banka podržala 54. Ljubičevske konjičke igre

AIK Banka podržala 54. Ljubičevske konjičke igre


AIK Banka podržala je tradicionalnu turističko-sportsku manifestaciju Ljubičevske konjičke igre, koja se ove godine održava u Požarevcu po 54. put, u periodu od 28. avgusta do 3. septembra.

Manifestacija Ljubičevske konjičke igre ima za cilj da se pozicionira u samom vrhu manifestacija u Srbiji, ali i da postane najvažniji simbol Požarevca u regionu. Ljubičevske konjičke igre su od prošle godine pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije i imaju status nacionalne manifestacije. Pored konjičkih igara, posetioci manifestacije imaće priliku da 1. septembra uživaju i u muzičkom spektaklu na koncertu Zdravka Čolića.

AIK Banka je društveno odgovorna institucija koja predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, vodeći računa o njenom unapređenju, što je više puta do sada i dokazala, podržavajući mnogobrojne manifestacije od izuzetnog značaja. Ljubičevske konjičke igre predstavljaju manifestaciju sa nacionalnim statusom i dugom tradicijom, koju svake godine poseti veliki broj ljudi, što je AIK Banka prepoznala i pomogla njeno održavanje.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar