Uncategorized
21.11.2016. 12:56
ekspres

CENTRAL GARDEN: Umetnička dela dece sa invaliditetom oplemenila kondominijum

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

BEOGRAD - Stambeno-poslovni kompleks "Central Garden" od danas je bogatiji za 75 umetničkih dela koja su napravila deca sa invaliditetom. Investitori projekta „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ otkupili su radove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom „Plava školjka“ i kreativno-edukativnog centra „Kec“. 75 pravih malih umetničkih dela, koja sada krase hodnike kondominijuma, izrađeno je različitim tehnikama: dekupaž, fraktal, presovano cveće i drvene bojice.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Investitori projekta „Central Garden“ prepoznaju trud i naporan rad dece sa posebnim potrebama i ovom donacijom samo nastavljaju niz svojih društveno-odgovornih akcija. Istovremeno, žele da podsete svoje stanare da sreću čine male stvari i da nečije malo nekome može da znači mnogo.

"Central Garden" će nastaviti da osluškuje potrebe svojih sugrađana baš kao što osluškuje i potrebe svojih stanara. Ovaj jedinstveni kondominijum, smešten u samom centru Beograda, do jeseni 2018. godine prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-4°C
04.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve