Uncategorized
17.05.2017. 14:08
R.E.

DOGOVOR JE NAŠA SPECIJALNA PONUDA: Personalizovan pristup kao olakšice za poljoprivrednike

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dogovor i personalizovan pristup prema svakom pojedinačnom klijentu je specijalna ponuda NBG Leasing-a ne samo uoči i za vreme Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu već tokom cele godine, izjavio je Marko Jeremić Direktor prodaje opreme NBG Leasing-a uoči jedne od najznačajnih manifestacija ovog tipa u regionu.
Rezultati NBG Leasing-a u prvom tromesečju 2017. godine potvrđuju prvo mesto, koje kompanija tradicionalno zauzima duži niz godina u finansiranju poljoprivredne mehanizacije, što je potvrdila Asocijacija lizing kompanija Srbije.
“NBG Leasing u saradnji sa kompanijom Almex, uvoznikom i serviserom poljoprivrednih mašina poznate marke Claas i ove godine je pripremio bogatu ponudu za sve zainteresovane poljoprivrednike”, izjavio je Marko Jeremić Direktor prodaje opreme NBG Leasing-a i dodao: “siguran sam da je ulaganje u posao, u ovom slučaju poljoprivrednu mehanizaciju, imperativ za konkurentnost na tržištu.  Samo maksimalno pripremljene mašine novijeg datuma proizvodnje, mogu da garantuju poljoprivrednicima efikasnost u trenutku žetve ili setve. Primena najnovije mehanizacije značajno smanjuje troškove proizvodnje što može biti garant profitabilne i kvalitetne proizvodnje.”
Lizing predstavlja jedan od najzastupljenijih ali i najpovoljnijih vidova finansiranja pri nabavci poljoprivredne mehanizacije. Jednostavne procedure, kvalitetni uslovi finansiranja i fleksibilan pristup značajno utiču na odluku poljoprivrednika da se odluče za NBG Leasing, što potvrđuje i podatak da ova kompanija danas zauzima prvo mesto sa tržišnim učešćem od 41,57% u segmentu poljoprivredne mehanizacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
30°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve