DORĆOL MATINE: Powered by IDEA Dorćol

DORĆOL MATINE: Powered by IDEA Dorćol


Čuveni Dorćol Matine, ove subote, 30. septembra, u velikom stilu zatvoriće letnju sezonu drugim događajem ove godine, uz podršku IDEA Dorćol prodavnice i Grada Beograda.
DSC_5516Jazz svirkom i neodoljivim ručkom, na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove, na kojem će se služiti burgeri, pravi teksaški roštilj, autentična napolitanska pica na drva, Ferdinand Knedle, Red Bread i sladoled Crna Ovca, od 15 časova počinje avantura ovog festivala koji se održava treći put od osnivanja. Od 18 časova, čuće se zvuci najfinije funk, soul, disko i house muzike, koju će izvoditi sjajni Petko, Leon Diaz i Funkin’ Blue.
DSC_5602Festival će i ovoga puta imati humanitarni karakter, u okviru kojeg će se pomoći Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici, pa se i ovoga puta očekuje veliki broj sugrađana i stranih turista, koji će na ovaj način obeležiti kraj leta u Beogradu.
Drugi Dorćol Matine, je okupio preko 3500 ljudi na uglu Dositejeve i Jovanove ulice i pomogao lečenje Nemanje Damčevića.

Budite deo najveće žurke u gradu, očekujemo vas u subotu, 30. septembra, na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove, na Dorćolu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar