FESTIVAL “GLAS ANĐELA – TIJANA JURIĆ”: Moj Kiosk podržao borbu protiv nasilja nad decom

FESTIVAL “GLAS ANĐELA – TIJANA JURIĆ”: Moj Kiosk podržao borbu protiv nasilja nad decom


Ovog vikenda poslata je važna poruka sa festivala Glas Anđela – Tijana Jurić, koji je održan u Bajmoku, pod sloganom„Kulturom protiv nasilja“, u znak sećanja na tragično stradalu devojčicu. Primarni cilj festivala je upravo snažna poruka suprostavljanja nasilju nad decom, ali i promovisanje tradicije etno pevanja, što je u svom humanom cilju podržala i kompanija Moj kiosk Štampa.

Kulturno-umetnički karakter festivala ima za cilj popularisanje i promociju etno muzike radi održavanja i razvoja kulturno-istorijskog identiteta kod mladih. Popularisanjem muzike kao umetničke delatnosti kroz definisanu koncepciju festivala postiže se razvoj kulture solidarnosti, razmene emocija, empatije, korektnog nadmetanja i druženja među mladima.

tijanaMoj Kiosk Štampa pridužila se realizaciji značajnog zadatka festivala koji se održao u trajanju od dva dana, od 30. juna do 1. jula, uključujući i pretfestivalski sadržaj koji je trajao od 23. juna. Uz Fondaciju Tijana Jurić, kompanija se pridružila slanju važne poruke i edukacije dece i omladine o važnosti suprostavljanju nasilju nad decom.

Kao kompanija koja je prepoznata u javnosti po društveno odgovornom poslovanju i vrlo često učestvuje u programima podrške deci i omladini Moj kiosk Štampa još jednom je podržala humanu akciju koja, ovog puta, za cilj ima borbu protiv jednog od ključnih i veoma važnih problema današnjice.

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar