Uncategorized
04.07.2017. 14:33
R.E.

FESTIVAL "GLAS ANĐELA - TIJANA JURIĆ": Moj Kiosk podržao borbu protiv nasilja nad decom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ovog vikenda poslata je važna poruka sa festivala Glas Anđela – Tijana Jurić, koji je održan u Bajmoku, pod sloganom„Kulturom protiv nasilja“, u znak sećanja na tragično stradalu devojčicu. Primarni cilj festivala je upravo snažna poruka suprostavljanja nasilju nad decom, ali i promovisanje tradicije etno pevanja, što je u svom humanom cilju podržala i kompanija Moj kiosk Štampa.

Kulturno-umetnički karakter festivala ima za cilj popularisanje i promociju etno muzike radi održavanja i razvoja kulturno-istorijskog identiteta kod mladih. Popularisanjem muzike kao umetničke delatnosti kroz definisanu koncepciju festivala postiže se razvoj kulture solidarnosti, razmene emocija, empatije, korektnog nadmetanja i druženja među mladima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Moj Kiosk Štampa pridužila se realizaciji značajnog zadatka festivala koji se održao u trajanju od dva dana, od 30. juna do 1. jula, uključujući i pretfestivalski sadržaj koji je trajao od 23. juna. Uz Fondaciju Tijana Jurić, kompanija se pridružila slanju važne poruke i edukacije dece i omladine o važnosti suprostavljanju nasilju nad decom.

Kao kompanija koja je prepoznata u javnosti po društveno odgovornom poslovanju i vrlo često učestvuje u programima podrške deci i omladini Moj kiosk Štampa još jednom je podržala humanu akciju koja, ovog puta, za cilj ima borbu protiv jednog od ključnih i veoma važnih problema današnjice.

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
23.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve