Još bolja, još lepša i preuređena Roda Mega na Novom Beogradu

Još bolja, još lepša i preuređena Roda Mega na Novom Beogradu


Više od 20.000 potrošača iz Beograda i cele Srbije uživalo je u bogatom zabavnom programu, velikom broju akcija i potpuno novom ambijentu za kupovinu

U subotu koja je za nama potrošači su imali razloga da slave. Više od 20.000 ljudi došlo je na otvaranje još bolje, još lepše i preuređene Roda Mega prodavnice. Spektakularan koncert i atmosferu za pamćenje priredile su im najveće zvezde srpske muzičke scene – Željko Joksimović i Dejan Petrović.
Renovirana Roda Mega je skrojena po najboljim svetskim standardima i potrebama savremenih potrošača. Posebno je ponosna na širinu asortimana, u kojem sada ima više od 40.000 pažljivo odabranih artikala, na veoma niske cene i najbolje uslove plaćanja. Svoje potrošače Roda je obradovala potpuno novim odeljenjem lepote i nege, preuređenim odeljenjem pijace i proširenim odeljenjem tehnike koje se sada prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Ljubitelji piva imaju poseban razlog da budu srećni. Sada se u asortimanu Roda Mega prodavnice, uz najpoznatije svetske i domaće industrijske brendove, nalaze i najkvalitetnija domaća zanatska piva.

760A0502I to nije sve. Roda je svojim kupcima pripremila još mnogo iznenađenja, akcija, kao i nagradni konkurs. Potrošači sa računima većim od 3.000 dinara dobili su „grebalicu“ koja im je dala mogućnost da osvoje neku od 6.000 sjajnih nagrada i fantastični Fiat 500L. Sa slavljem se nastavlja i narednih dana, gde će posetioce očekivati još čitav niz akcija, popusta i dodatnih pogodnosti.
Nova Roda Mega svojim potrošačima će biti na raspolaganju od 8 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji, tokom cele godine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar