Nagrađeni najuspešniji operateri AIK banke za pružanje usluga brzog transfera novca

Nagrađeni najuspešniji operateri AIK banke za pružanje usluga brzog transfera novca


AIK Banka, kao pouzdana, stabilna, domaća i jaka finansijska institucija koja je posvećena pružanju bankarskih usluga visokog kvaliteta svojim klijentima, u saradnji sa Eki Transfers – Platnom institucijom, osmislila je i realizovala motivacioni program, sa ciljem da nagradi najuspešnije službenike AIK Banke koji su u promotivnom periodu ostvarili najveći broj transakcija slanja novca putem Western Uniona. Kompanija Western Union je globalni lider u elektronskom prenosu novca, a Eki Transfers – Platna Institucija prva je na prostoru Srbije i Crne Gore počela sa pružanjem usluga Western Uniona.

Nagrađeni službenici AIK Banke su Igor Popovčak iz ekspoziture Beograd, Patrijarha Joanikija 28b, Milan Karanović iz filijale Kikinda i Marija Ožvar iz ekspoziture Subotica.

Western Union i Eki Transfers – Platna Insitucija svoju punu pažnju fokusiraju na stalno unapređenje kvaliteta usluge koja se pruža klijentima, a najveći udeo u tome imaju upravo ljudi koji svojim ličnim zalaganjem doprinose ostvarenju najboljih poslovnih rezultata.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar