Ne propustite veliki IDEA Dorćol matine

Ne propustite veliki IDEA Dorćol matine

Foto: Bojana Bošnjački


U subotu 2. septembra, od 18 časova, Beograd će igrati u ritmu velike IDEA Dorćol matine žurke. Popularni muzički sastav Zemlja gruva i Gramophonedzie biće deo najveće zabave kojom će biti proslavljeno otvaranje IDEA Dorćol radnje, najurbanije prodavnice u našem gradu. Ulica kralja Petra tog dana će postati mesto koje će svojim izgledom, velikim brojem degustacija, promocija, iznenađenja i posebnim dečijim kutkom, podsećati na neko ranije vreme, kada ste na urbanim gradskim mestima mogli da se poslužite bozom, šećernom vunom, ratlucima, liciderskim srcima i ostalim đakonijama kojih se svi rado sećaju.

zemljagruva.bojanabosnjackiphoto3Posebnu pažnju svih koji budu došli sigurno će privući vizuelni identitet potpuno autentične IDEA DORĆOL prodavnice. Njen autor je Slavimir Stojanović Futro, jedan od najpoznatijih beogradskih dizajnera. Umetnik koji je osvojio više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja, a od ove godine je i nosilac nagrade za životno delo UEPS (Udruženje za tržišne komunikacije Srbije). Njegovi radovi su deo stalnih postavki muzeja u Parizu, Hamburgu, Njujorku i Varšavi, a upravo će, zbog IDEA Dorćol prodavnice, i Beograd biti deo ove umetničke četvorke.

IDEA Dorćol matine je nešto što ne smete propustiti. Da ne bude posle „dođi juče“, očekujemo vas u subotu 2. septembra, od 18 časova, na uglu ulica Kralja Petra i Cara Dušana, na vašem i našem Dorćolu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar