Uncategorized
18.02.2019. 16:27
R.E./Foto: Promo

VREDNE UŠTEDE UZ SUPER KARTICU: Više od 500.000 građana u Srbiji štedi redovnim korišćenjem kartice lojalnosti

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kupovina i potreba za istom danas se mogu realizovati kroz zaista širok spektar mogućnosti. Svi imamo puno izbora u odlukama kada i na koji način želimo da obavimo šoping, šta planiramo da ubacimo u svoju korpu, i na kraju, možda i najvažnije – gde želimo da kupujemo. Iako deluje da za istu kupovinu svi dobijaju jednaku vrednost, ipak se ispostavilo da oni koji donose super odluke o mestu kupovine i načinu plaćanja uz pogodnosti lojaliti kartice uspevaju da dobiju i više. Odnosno, mnogo više.

Članovi Super Kartice i platne Super Kartice, samo tokom jedne godine, uštede čak i po 20 hiljada dinara!

Kupujući kod partnera programa ili koristeći njihove usluge više od 200.000 članova korisnika za godinu dana je uštedelo dovoljno novca za kupovinu novog bicikla, novi par cipela, komplet udžbenika, trogodišnje osiguranje kuće… i još mnogo toga. Šta god oni odaberu, jer je to stvar njihovog izbora.

I za to nisu morali da potroše nijedan dinar više od onoga što su planirali. Bilo je dovoljno da imaju besplatnu Super Karticu u novčaniku ili aplikaciju na mobilnom telefonu, da svoje svakodnevne kupovine obavljaju kod partnera ovog programa i da na mobilnoj aplikaciji broje i koriste bodove koje su sakupili.

U Srbiji je sve više programa lojalnosti koji svojim potrošačima nude određene pogodnosti, pa sve ukazuje na to da će i u budućnosti potrošači značajno štedeti na ovaj način. Razlika među njima je što su neki personalizovani i nude relevantnu ponudu prilagođenu potrebama i kupovnim navikama svojih članova. Za one koji jednom karticom žele da ostvare pogodnosti kod više partnera praktično rešenje je Super Kartica, sada još bliža putem besplatne mobilne aplikacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve