VULKAN U LONDONU: Remek dela engleske književnosti u IDEA London prodavnici

VULKAN U LONDONU: Remek dela engleske književnosti u IDEA London prodavnici


Londonski kutak u srcu Beograda kreiran je za opuštanje i putovanje u svet knjiga. Sada po prvi put potrošači imaju priliku da u prolazu ili nakon kupovine, naprave predah i, potpuno besplatno, pročitaju delove najboljih romana engleske i svetske književnosti, u prodavnici IDEA London.
PERSPEKTIVA_FrankenstajnVelikani engleske književnosti nam vekovima unazad daju odgovore na neka od najvažnijih pitanja iz života. Jedno od najtežih bilo je i to da li postoji veća moć od stvaranja života? Na to pitanje pokušala je da odgovori i Mary Shelley, čuvena engleska književnica i autor romana Frankeštajn. Ona je, u vreme prve velike industrijske revolucije, napisala priču o neodgovornom korišćenju savremenih tehnologija i nesagledivih posledica do kojih to može dovesti.
PERSPEKTIVA_Orkanski-visoviU engleskoj književnosti su napisane i neke od najlepših ljubavnih priča. To su oni romani posle kojih svi poželimo da u svetu prolaznih romansi doživimo i onu koja će trajati večno. Orkanski visovi opisuju jednu takvu ljubav, zbog koje milioni čitalaca šiom sveta vole ovaj roman.
Potrebno je samo da se preko telefona prijavite na WiFi mrežu Vulkan u Londonu, da u browser ukucate vulkan.rs, i odaberete knjigu po vašem izboru.
Posetite IDEA London u srcu Beograda i zavirite u svet dobrih priča.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar