11 GODINA SNS-A Vučić: Najvažniji zadatak je da mladima ponudimo “srpski san”

11 GODINA SNS-A Vučić: Najvažniji zadatak je da mladima ponudimo “srpski san”

PREDSEDNISTVO SRBIJE


Srpska napredna stranka obeležava večeras 11. godišnjicu od osnivanja, svečanošću u Novom Sadu, u prisustvu rukovodstva stranke, velikog broja članova i simpatizera stranke iz cele Srbije.

U slavljeničkoj atmosferi, uz zastave Srbije i SNS, u novosadskom Spensu se, prema procenama, okupilo više od 10.000 ljudi, a nekoliko hiljada ostalo je ispred hale, koji će pratiti svečanost preko video-bima.

Svečanost je počela intoniranjem himne Srbije.

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je okupljenima u Novom Sadu da je najvažniji zadatak partije u narednom periodu da se mladima omogući “srpski san”.

“Treba da im omogućimo da imaju stan i automobil, a ne da rasipamo našu decu po celom svetu, a i da molimo one koji su napustili Srbiju da se vrate. Moramo da se borimo za te uslove”, rekao je Vučić.

 FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ jd

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/ jd

Vučić je istakao potrebna energija svih članova.

“Imaćemo u martu ili aprilu izbore. Vreme je da pobedimo ubedljivije nego ranije, da pokažemo da Srbija ima snage i vere u sopstvenu budućost”, istakao je Vučić.

Godišnjica SNS-a je u znaku “digitalne budućnosti Srbije”, što je i nekoliko nedelja ranije najavljeno kroz promotivne spotove stranke, a skup nosi naziv “11 godina napretka”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar