Vesti
16.09.2019. 16:28
Tanjug

"ALBANSKO PROLEĆE JE POČELO": Taravari: Neka svane novi dan za Albance

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ako na KiM pobedi Pokret Samoopredeljenje i Aljbin Kurti, za Albance će "svanuti novi dan", uveren je gradonačelnik Gostivara Arben Taravari.

On poručuje da je "albansko proleće počelo".

Nakon boravka Kurtija u Gostivaru, Taravari je na svom profilu na Fejsbuku pozvao Albance da glasaju za Samoopredeljenje, te rekao da Kurtija vidi kao "lek" za izlečenje kosovskog društva i boljitak svih Albanaca.

Poredeći rak, kao jednu od najagresivnijih dijagnoza, i politike, Taravari kaže da u su "državne institucije" ogrezle u kriminalu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Facebook

Dobra vest je, smatra, što je ovaj rak, kako kaže, izlečiv , ali i dodaje da je za to potrebno jedinstvo, odnosno angažovanje svih.

Povezane vesti - AMBASADOR AMERIKE U ČEŠKOJ: Podržavamo nezavisnost Kosova

"Polazeći od Kosova i nastavljajući do S. Makedonije akcija je počela, albansko proleće je počelo! U to ime, pozivam sve Albance u Makedoniji da podrže Samoopredeljenje na Kosovu. S pobedom na Kosovu, to će biti najveći korak ka spasavanju naših porodica od raka vlasti koja ugrožava naš život. Neka Samoopredeljenje pobedi na Kosovu, neka svane novi dan za Albance", napisao je Taravari na svom profilu na Fejsbuku.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve