Vesti
21.06.2022. 09:39
R.E.

Gradonačelnik

Aleksandar Šapić: "Nije važno koliko će moj mandat trajati"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će nastaviti da radi na započetim projektima u gradu, a da je prioritet da se "obezbede topli domovi, komunalni red i stabilan gradski prevoz".

On je za RTS rekao da se nada da će državno rukovodstvo naći načina da nabavi energente za celu državu.

Šapić je najavio da će u svom mandatu raditi na rešavanju problema zagađenja u Beogradu koje pre svega dolazi od automobila, a kako kaže često vidi da se "svako vozi sam u automobilu".

"Imate gradove u Evropi u kojima je zabranjeno da se u špicu vozite kolima ako vas u autu nema bar dvoje", rekao je Šapić.

Sednicu u ponedeljak ocenio je kao normalnu, na kojoj je opozicija iznela svoje mišljenje, a on je pokušavao da im odgovori. Ponovio je da će njegova vrata biti otvorena za sve opozicione predloge i kritike.

"Spreman sam da javnost obavestim ako prihvatimo neki predlog opozicije, jer valjda smo svi tu da učinimo nešto dobro za Beograd", rekao je gradonačelnik.

Dodao je da ne zavisi od njega hoće li biti novih izbora, a da za sada većina postoji.

"Koliko će trajati ova gradska vlast, pokazaće vreme", rekao je gradonačelnik i dodao da nije važno koliko će njegov mandat trajati, on će se svakako truditi da radi najbolje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Aleksandar Šapić: Imam snage za nove izazove
Aleksandar Šapić

Intervju

09.08.2021. 08:10

Aleksandar Šapić: Imam snage za nove izazove

"Došlo je vreme da počnemo da vodimo računa o sebi, a što će neko to doživeti kao ugrožavanje svog interesa, iskreno, prelazi granicu zdravog razuma."
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
08.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve