Vesti
29.09.2023. 10:17
Beoinfo

Formalno

Aleksandar Šapić podneo ostavku

Aleksandar Šapić
Izvor: ATAIMAGES / M.A.

"Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana", saopštio je gradonačelnik Beograda.

"Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se, pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra održali i na nivou Beograda", rekao je Šapić i dodao:

"I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kada sam došao na ovo mesto.

Kad Vlada Republike Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana", izjavio je Šapić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šapić o rušenju na Slaviji: "Sve je po zakonu"
Aleksandar Šapić

Gradonačelnik Beograda

29.08.2023. 21:59

Šapić o rušenju na Slaviji: "Sve je po zakonu"

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je rušenje na Slaviji, gde će biti izgrađeni objekti čiji je investitor bivši fudbaler Dejan Stanković, zakonski "čisto".
Close
Vremenska prognoza
light rain
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve