Vesti
29.04.2024. 22:00
R.E.

Vučić na Instagramu

"U Njujorku smo odbranili ugled Srbije"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je danas u obraćanju javnosti da je tokom svoje posete Njujorku razgovarao sa 22 predsednika i premijera, sa šest zvaničnika UN i sa predstavnicima ukupno 111 zemalja u UN.

"Više od 100 zemalja je iskazalo poštovanje našoj zemlji i odlično razumeju šta se zbiva. Odbranili smo ugled Srbije. Nastavio sam to da radim danas i nastaviću to da radim svaki dan. Ja nemam problem da budem izložen linču kakvom nijedan političar nije bio izložen prethodnih nekoliko decenija, jer se borim za svoj narod i za istinu. Zato što želim da sprečim da se događaju zločini i ratovi u budućnosti zbog nečije neodgovorne politike", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Dodao je da je pred Srbijom još 15 dana velike i teške borbe.

"Nećemo odustajati, znajući da je to utakmica koju teško da možemo da dobijemo, ali borićemo se rečima, hrabrim i čvrstim stavovima i uzdignute glave štititi interese Srbije, jer veću svetinju da branimo – nemamo", istakao je Vučić.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kosovo i Savet Evrope: "Stvari su na ivici"
kosovo srbija evropa

Aleksandar Vučić

29.04.2024. 19:40

Kosovo i Savet Evrope: "Stvari su na ivici"

Srbija ulaže maksimalne napore da spreči ulazak Kosova u Savet Evrope, ali su šanse da se to dogodi i dalje veoma značajne, izjavio je danas u Beogradu predsednik Aleksandar Vučić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
16.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve