Vesti
05.04.2024. 20:10
Beta

Ana Brnabić

"Ne verujem da će opozicija bojkotovati izbore"

izbori, glasanje
Izvor: Shutterstock

Koordinatorka Srpske napredne stranke (SNS) za Beograd Ana Brnabić rekla je danas da ne veruje da će opozicija bojkotovati beogradske izbore jer ne zna kako bi to objasnila glasačima.

Ona je, nakon sednice predsedništva stranke, govoreći o beogradskim izborima rekla da oni koji su tražili vanredne izbore sada žele da ih bojkotuju, kao i da smatra da takvo ponašanje ne mogu da shvate ni stranci ni građani Srbije.

Dodala je da je opozicija, tek kada je izgubila izbore, shvatila da je imala problem sa biračkim spiskom.

Brnabić je kazala i da im savetuje da ne pokušavaju silom da spreče izbore, te da joj nije normalno da neko ko svoju političku grupaciju naziva "Srbija protiv nasilja" kaže da će silom sprečiti izbore.

"Mi ćemo poštovati svaku njihovu političku volju, i ako ne izađu i ako izađu, ali ako neko preti da će da spreči ljude koji izađu na izbore da glasaju - to se neće desiti", izjavila je ona.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić rekao je da ako oni koji prete bojkotom neće da izađu na izbore, "ima ko hoće", kao i da očekuje pobedu SNS-a.

Orlić je ocenio da opozicija traži dovoljan razlog da ne bi izašla na izbore, jer zna kakav ih rezultat čeka ukoliko budu izašli.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve