APEL DR KONA: Ponašajte se kao da je uvedena mera zabrane kretanja

APEL DR KONA: Ponašajte se kao da je uvedena mera zabrane kretanja

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ nr


Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon uputio je danas apel Beograđanima da stalno nose maske i da se ponašaju kao da je uveden policijski čas od 19 do pet časova ujutru.

Kon je rekao da se u toku ove nedelje, kao i sledeće, nalazimo u maksimumu trećeg talasa i da bi trebalo svi da se ponašaju kao da je uveden policijski čas od 19 časova do pet časova ujutru.

Povezane vesti – JANKOVIĆ: Dugoročno zaključani ne možemo da živimo

“U toku ove i sledeće nedelje nalazićemo se u maksimumu (piku) trećeg talasa. U ovom periodu izbegavajte sve gužve i skupove. Ponašajte se kao da je uvedena mera zabrane kretanja od 19.00 do 05.00 časova. Ako ipak morate da izlazite iz kuće… nosite zaštitnu masku uve, a posebno u zatvorenom prostoru”, napisao je dr Kon na svom Fejsbuk profilu.

Kon je potom dodao:

“Kada Vas ismevaju što nosite masku kažite da se na taj način ismevate Kriznom štabu. To će ih razgaliti… Uostalom i za virus kažite da je nastao i da je izmišljen u Kriznom štabu jer to vole da čuju… Kažite da je za sve u ovoj pandemiji kriv Krizni štab… Ali ne zaboravite… stalno i uvek nosite masku”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar