Vesti
19.10.2023. 20:35
R.E.

Nema povređenih

Bačena bomba na kuću Srbina na Kosovu

Kosovo
Izvor: Shutterstock

U dvorište Srbina iz Raniluga u četvrtak 40 minuta nakon ponoći bačena je eksplozivna naprava, potvrdili su iz kosovske policije, navodeći da se sumnja da je reč o ručnoj bombi.

Iz policije su za portal KoSSev rekli da je službenicima u Ranilugu na Kosovu prijavljeno da je eksplozivna naprava bačena na imanju M.R, 40 minuta nakon ponoći.

Naglasili su da niko nije povređen, ali da je pričinjena materijalna šteta.

Policija je slučaj klasifikovala kao izazivanje opšte opasnosti, dodajući da da okolnosti događaja istražuju regionalni policijski istražitelji i istražitelji policijske stanice Ranilug u punoj koordinaciji sa tužilaštvom.

Mediji su ranije, izveštavajući o bačenoj eksplozivnoj napravi, izvestili da je M.R. direktor srednje škole u Kosovskoj Kamenici.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evropski parlament usvojio rezoluciju o dijalogu Srbije i Kosova
Kosovo

Evo šta piše

19.10.2023. 13:38

Evropski parlament usvojio rezoluciju o dijalogu Srbije i Kosova

Evropski parlament usvojio je rezoluciju o nedavnim dešavanjima u dijalogu Srbije i Kosova, uključujući situaciju u severnim opštinama na Kosovu, u kojoj se vlasti Srbije pozivaju da u punoj meri sarađuju u istrazi o napadu u Banjskoj, a Evropski komisija i Savet da preduzmu mere protiv Beograda ako se utvrdi da je država Srbija bila direktno umešana u napad.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
24°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve