Vesti
08.06.2020. 14:11
Tanjug

BASTAĆ: Ne znam zašto sam smenjen; Nisam kandidat, a moja je lista…

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik opštine Stari grad i smenjeni predsednik opštinskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Makro Bastać izjavio je da ne zna tačne razloge zbog kojih je raspušten opštinski odbor Starog grada SSP,  “a još manje zna zbog čega je smenjen”.

"Meni je potpuno besmisleno da može da postoji moja izborna lista na kojoj ja nisam kanidatat. Ne vidim kakve veze ta lista ima sa mnom, ako na njoj nema mog imena", rekao je Bastać za današnje izdanje lista Danas.

On je rekao da se nada da će narednih dana saznati više informacija zbog čega je odbor raspušten i zbog čega je smenjen i dodao da će onda detaljnije o tome da razgovara.

SSP je saopštio da je raspušten Opštinski odbor na Starom gradu jer su pojedini članovi suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste “Čuvari starog grada – Ujedinjena opozicija”.

U saopštenju je navedeno i da je Predsedništvo SSP-a donelo odluku da smeni Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije SSP-a, jer nije sprečio aktivnosti zbog kojih je opštinski odbor raspušten.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
3°C
02.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve