Vesti
10.03.2020. 14:10
R. E.

"BIĆE UHAPŠEN ISTE SEKUNDE" Vučić: Molim Jurića da kaže koji je političar pedofil

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć, u emisiji "Na kraju dana s Đukom", Igora Jurića, predsednika Fondacija Tijana Jurić, da kaže ko je poznati političar pedofil, o kojem govori.

"Ne znam da li je to istina, ali ako jeste, molim Igora Jurića da izađe sa tim i kaže, mi ćemo iste sekunde uhapsiti čoveka koji je to uradio", rekao je Vučić, za TV Koprenikus.

On je rekao da je ubuđen da je Jurić odgovoran čovek koji se sa tim ne bi igrao.

Povezane vesti - "ZAŠTITIĆEMO VAS" Jurić: Posedujem dokaze o poznatom političaru

Jurić je prethodno izjavio da među zlostavljačima dece ima i jedan ozbiljan političar na nacionalnom nivou koji učestvuje u predizbornoj trci.

"Da imam dokaze koje sam imao u slučaju novosadskog doktora i čoveka koji je uhapšen pre njega, ja bih ih naravno dao. Imam određene dokaze koji nisu dovoljni. Nemam svedočenja. Fotografije sa kamera i to nije dovoljno za osuđujuću presudu", rekao je Jurić i dodao:

"Ja sam zbog toga izašao u javnost, neophodna su nam svedočenja i, kao što se sada javljaju žrtve‚za doktora, očekujem da nam se jave i druge žrtve drugih ljudi, pa i političara. Ja im govorim, zaštitićemo vas, staću ispred vas…", istakao je Jurić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
13°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve