“BIĆE UHAPŠEN ISTE SEKUNDE” Vučić: Molim Jurića da kaže koji je političar pedofil

“BIĆE UHAPŠEN ISTE SEKUNDE” Vučić: Molim Jurića da kaže koji je političar pedofil

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć, u emisiji “Na kraju dana s Đukom”, Igora Jurića, predsednika Fondacija Tijana Jurić, da kaže ko je poznati političar pedofil, o kojem govori.

“Ne znam da li je to istina, ali ako jeste, molim Igora Jurića da izađe sa tim i kaže, mi ćemo iste sekunde uhapsiti čoveka koji je to uradio”, rekao je Vučić, za TV Koprenikus.

On je rekao da je ubuđen da je Jurić odgovoran čovek koji se sa tim ne bi igrao.

Povezane vesti – “ZAŠTITIĆEMO VAS” Jurić: Posedujem dokaze o poznatom političaru

Jurić je prethodno izjavio da među zlostavljačima dece ima i jedan ozbiljan političar na nacionalnom nivou koji učestvuje u predizbornoj trci.

“Da imam dokaze koje sam imao u slučaju novosadskog doktora i čoveka koji je uhapšen pre njega, ja bih ih naravno dao. Imam određene dokaze koji nisu dovoljni. Nemam svedočenja. Fotografije sa kamera i to nije dovoljno za osuđujuću presudu”, rekao je Jurić i dodao:

“Ja sam zbog toga izašao u javnost, neophodna su nam svedočenja i, kao što se sada javljaju žrtve‚za doktora, očekujem da nam se jave i druge žrtve drugih ljudi, pa i političara. Ja im govorim, zaštitićemo vas, staću ispred vas…”, istakao je Jurić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar