“BIO JE JAKO TEŽAK VIKEND” Vučić pušten kući: Zdravstveno stanje mu je stabilno

“BIO JE JAKO TEŽAK VIKEND” Vučić pušten kući: Zdravstveno stanje mu je stabilno

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk


Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno medicinskoj akadimiji, javlja RTS. Vučić je prethodno najavio da se danas vraća radnim obavezama.

Savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, govorila je u emisiji Hit tvit na TV Pink, o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o reakcijama javnosti na to što je predsednik Srbije primljen u bolnicu zbog kardiovaskularnih problema.

Tanjug/Filip Krainčanić

Tanjug/Filip Krainčanić

“Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je dva dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve”,  rekla je Suzana Vasiljević.
Povezane vesti – Životinjska farma

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar prethodno je rekao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar