Vesti
08.05.2020. 16:47
Tanjug

"BOŠKO I 20 BITANGI" Jovanović: Ništa mu drugo ne preostaje

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Baš me briga za Boška Obradovića "bez mozga" i njegovih 20 bitangi, poručuje lider LDP Čedomir Jovanović i dodaje, komentarišući incident koji je Obradović danas izazvao ispred skupštine, da osim incidenata, "Bošku ništa drugo ne preostaje".

Pristalice Dveri su danas Jovanovića nazivale pogrdnim imenima i vređali ga, a Jovanović za Tanjug kaže da ga uvredi i da je takvo ponašanje samo auto-put do kolektivnog ludila.

Povezane vesti - PROTEST ISPRED SKUPŠTINE: Svađa Obradovića i Lončara

"Ne moze on mene da vređa, najveća uvreda kojoj sam bio izložen je ona koju sam ja sam sebi dozvolio i sebe ponizio. Ne pada mi na pamet da ulazim na sporedne ulaze u skupštinu. Kakvu poruku sam poslao tako sto sam dovozlio nekome da mi vređa porodicu, da me naziva izdajnikom uz moj nonšalantni komentar ''bravo kretenu', prokomentarisao je Jovanović za Tanjug.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC / an

Kaže da danas "nisu tema Boško Obradović i 20 bitangi na stepenicama skupštine", već građani i parlament.

"Ako ovde ne postoji elemenatarna pistojnost među nama, osećaj za nesto što je lično dostojanstvo onda mi zapravo na takav način žigošemo čitavu zemlju i osuđujemo je na tu agoniju", rekao je Jovanović.

Povezane vesti - Policija privela 15 osoba zbog nasilja ispred skupštine

Onda je, kaže, normalno ući testerama na jednu TV i vređati novinare druge TV i dolaziti nekome pod prozror sa bakljom i sutra na krov sa bakljom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve