Vesti
02.04.2019. 14:19
R.E.

BRUS: Usvojena ostavka Milutina Jeličića Jutke

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Brus konstatovana je ostavka predsednika te opštine Milutina Jeličića Jutke koju je podneo još 14. marta. Ispred sale u kojoj se sednica održava okupile su se pristalice opozicije i lideri Saveza za Srbiju Boško Obradović, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Janko Veselinović, ali i pristalice sada već bivšeg predsednika te opštine, među kojima je bila i grupa žena.

Osim konstatovane ostavke na današnjoj sednici očekuje se i da će biti izabrano novo rukovodstvo Opštine Brus.
Podsetimo, protiv Jeličića sedam žena je podnelo krivične prijave za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja. Optužnica je podignuta samo u slučaju Marije Lukić, koja je dve godine radila kao njegova sekretarica. List Blic je pisao da je za dve godine koliko je kod njega radila, žrtvi poslao 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Podsetimo, Jeličić je 1. marta rekao da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član SNS, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve