ČESTITAO ROĐENDAN RUSKOM KOLEGI Vučić: Sa Putinom u Moskvi, pre kraja godine

ČESTITAO ROĐENDAN RUSKOM KOLEGI Vučić: Sa Putinom u Moskvi, pre kraja godine


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dogovorio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom susret u Moskvi pre kraja godine, a potom je ruskom predsedniku čestitao rođendan.

Srpski i ruski predsednik su se dogovorili da se pre kraja godine sastanu u Moskvi i razmene stavove o najvažnijim pitanjima, a posebno o Kosovu i Metohiji. Putin je Vučiću rekao da prati to što radi i da dobro razume da se Srbija nalazi u složenoj situaciji, kao i to da je spreman da pomogne, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Vučić je zahvalio na pažnji koju Putin posvećuje razvoju srpsko-ruskih odnosa, zbog čega u Srbiji uživa iskreno poštovanje i veliko poverenje. On je, takođe, izrazio zahvalnost za reči podrške očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, koje mu je preneo ministar Sergej Lavrov, na nedavnom sastanku u Njujorku.

Čestitajući rođendan, Vučić je Putinu poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i snagu da u budućnosti uspešno zastupa interese Rusije i bratskog ruskog naroda.

“Prijateljski razgovor sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Dogovorili smo susret u Moskvi pre kraja godine i cestitao sam mu 67. rođendan”, napisao je Vučić i na svom instagram profilu “Budućnostsrbijeav”.

Poslednji put, dvojica predsednika sastali su se početkom ove godine, u januaru, kada je Putin posetio Srbiju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar