Vesti
06.09.2023. 19:05
Beta

Ostavka zbog Fejsbuka

Ćuta podnosi ostavku na sve funkcije u Zajedno

Aleksandar Jovanović Ćuta ATA 06.09.2023.
Izvor: ATAIMAGES / Amir Hamzagic

Aleksandar Jovanović Ćuta, kopredsednik stranke Zajedno i lider Ekološkog ustanka odlučio je da podnese ostavku na sve funkcije u Zajedno.

Jovanović Ćuta je za portal Nova.rs rekao da će svi članovi Ekološkog ustanka napustiti stranku Zajedno. 

On je kao razlog za napuštanje stranke naveo to što ih Nebojša Zelenović nije obavestio o savezu sa strankom SRCE Zdravka Ponoša, Demokratskom strankom i Rumunskom partijom.

"Čašu je prelilo to što nam je oteta stranica Ekološkog ustanka", kazao je Jovanović Ćuta. 

Dodao je da je Fejsbuk stranica Ekološkog ustanka preuzeta od strane bivšeg člana Ekološkog ustanka i narodnog poslanika Đorđa Miketića, "kome je povereno da bude takozvani super-admin". 

"On kontroliše šifru stranice. Njemu je palo na pamet da otme ono što smo krvavo stvarali i da onemogući meni i članovima Ekološkog ustanka da postavljamo objave na sopstvenoj stranici. Drugim rečima, mi smo isterani iz svoje kuće, tako da 80.000 pratilaca Ekološkog ustanka može da gleda objave isključivo stranke Zajedno. Zbog svega ovoga, dajem ostavku na sve funkcije u stranci Zajedno, jer ja sam pre svega aktivista i ne funkcionišem na taj način. Svi članovi Ekološkog ustanka izlaze iz stranke Zajedno", kazao je Jovanović. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izbori mogući u decembru ili na proleće
Izbori

Kalkulisanje

06.09.2023. 12:48

Izbori mogući u decembru ili na proleće

Koordinatori Srpske napredne stranke već su dobili upustvo da se spremaju za parlamentarne i izbore za gradsku skupštinu u Beogradu u decembru, saznaje Demostat nezvanično iz izvora na političkoj sceni Srbije, koji komentarišu učestale medijske tvrdnje da je decembar ove godine najverovatniji rok za novi izlazak na glasanje.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve