Dačić: Ne dam nikome da mi prigovara oko Kosova

Dačić: Ne dam nikome da mi prigovara oko Kosova


Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne dozvoljava da mu bilo ko prigovara oko Kosova, čak i u slučaju kada predlaže rešenja koja se nekome ne sviđaju jer na to ima pravo.
– Ne dam nikome da mi prigovara jer ja sam za srpsko Kosovo uradio više nego svi moji prethodnici zajedno u istoriji – izjavio je Dačić gostujući na televiziji Pink.
On je podsetio da je u vreme vlasti Borisa Tadica i Vuka Jeremica više od 80 zemalja priznalo Kosovo, dok je u mandatu aktualne vlasti devet zemalja priznalo nezavisnost Kosova, dok je čak 13 zemalja povuklo priznanje.
– Ne dam da mi iko prigovori oko Kosova, čak i kada predlažem rešenja koja se nekome ne sviđaju, ja na to imam pravo. Uradio sam više za srpsko Kosovo nego svi ministri spoljnih poslova zajedno u istoriji – izricit je Dačić.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    Da li Dačić misli da je ovaj narod malouman i brzozaboravan? U vreme vladavine Tadića, Dačić je bio ministar policije i prvi potpredsednik vlade. On ima udela u priznanju Kosova, a ne samo drugi, a on nije znao, nevinašće, a znao je da nosi kofere pun para. To mu isto dođe kao što Vođa ΛV ne razgovara, već samo mudro govori. Zbog toga, opozicioni lideri izbegavaju razgovor s njim, a traže razgovor u institucijama. Duboko su u zabludi, svuda provejava duh Vođe, od toga ne mogu da pobegnu. On priča sam sa sobom, mišljenja slušalaca su podeljena dijametralno suprostavljena. U pauzi svi rade. Vlast je “otkrila” mrak, a opozicija ga obelodanjuje polako, na tenane.

+ Ostavite komentar