DAČIĆ: Socijalisti zajedno sa Srpskom listom na Kosovu i Metohiji

DAČIĆ: Socijalisti zajedno sa Srpskom listom na Kosovu i Metohiji

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC


Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će socijalisti na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM 14. februara nastupiti zajedno za Srpskom listom.

Dačić je kazao da će udruženim snagama biti jači u očuvanju nacionalnih interesa, u ostvarenju mira i sigurnosti i boljeg života Srba na KiM, saopštio je SPS.

“Ponovna pobeda predstavnika Srpske liste potvrdiće našu već jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na KiM u borbi za svoja vekovna ognjišta”, rekao je Dačić.

 foto Oksana Skendzic

foto Oksana Skendzic

On je ocenio da srpski narod na hrabar, dostojanstven i demokratski način dokazuje ispravnost svih odluka koje su donesene u cilju zaštite srpskih interesa na Kosmetu, a za koje se i on bori, i za koje se borio, dok je bio na mestu ministra spoljnih poslova.

“Rezultati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zalaganje Vlade Srbije je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali”, rekao Dačić.

Dačić se danas sastao sa kandidatima za narodne poslanike, a na sastanku je istaknuto da će učešćem na tim izborima Srpska lista potvrditi odlučnost srpskog naroda sa Kosmeta da zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije nastavi borbu za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar