Vesti
14.07.2023. 10:10
Beta

Klinički centar Niš

Dečak iz Pirota otrovan kiselinom otpušten iz bolnice, otac ostaje

bolnica
Izvor: Shutterstock

Dvogodišnji dečak iz Pirota koji je bio zbrinut u Dečijoj internoj klinici Unverzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog trovanja sonom kiselinom, otpušten je na kućno lečenje, potvrđeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

"Otac dečaka M.J. (28) koji je takođe hospitalizovan zbog trovanja sonom kiselinom je stabilno, ali lekari Klinike za endokrinologiju i dalje konstantno prate njegovo zdravstveno stanje", kazali su u UKC Niš.

Dečak i njegov otac hospitalizovani su 4. jula, a policiji je prijavljeno da su se otrovali na mestu koje je u Pirotu poznatije kao "Vašarište".

Dečak je zbrinut u Dečijoj internoj klinici sa opekotinama i korozivnim promenama kože lica i ustiju, a M.J. je sa teškim oštećenjima jednjaka i želuca.

Kako je došlo do trovanja za sada nije zvanično saopšteno.

Prema nezvaničnim informacijama, M.J. je pokušao da izvrši samoubistvo i da ubije dvogodišnjeg sina, kako bi se osvetio supruzi jer ga je ostavila.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Otrovni alkohol usmrtio više od 30 osoba
alkohol

Indija

15.12.2022. 12:03

Otrovni alkohol usmrtio više od 30 osoba

Najamnje 31 osoba je umrla, a 20 je hospitalizovano u teškom stanju nakon što su navodno popili otrovano piće koje se prodavalo bez ovlašćenja na istoku Indije, saopštili su zvaničnici.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve