Vesti
18.10.2022. 15:06
R.E./Blic

Uznemiravajuće

Dojava o bombi na aerodromu "Nikola Tesla"

aerodrom
Izvor: Shutterstock

Dojava o bombi na aerodromu stigla je mejlom, koji je poslat na nekoliko različitih adresa. U celosti prenosimo mejl koji je dobio "Blic":

"Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu je postavljeno 33 eksplozivna uređaja. Ne govorimo o jeftinom plastičnom eksplozivu, već o C4 bombama, na koje su nakačane ampule sa Karfentanil nervnim aegnsom, poput onog koji je vaš veliki prijatelj, je***i fašistički diktator Putin koristio i na civilima i na Čečenima u Dubrovka pozorištu.

On nije imao milosti prema njima, nema milosti ni sada kada bombarduje ukrajinske civilne mete. Isto kao što ni vi, g***a jedna četnička, niste imali kada su Miloševićevi i Mladićevi odredi smrti klali, streljali i silovali svuda po regionu. Niste osetili na svojem telu pravu osvetu.

- J******o vam mamu, svima vama četnicko-putinovskim g*****a, kao i crvenoj bandi, vašim prijateljima i saveznicima kada je u pitanju represija, i lokal imperijalizam. Crvena g***a, niste ništa bolji, Jugoslaviju i Sovjetski Savez ste branili kao geopolitičku formaciju, birokratska bando.

Vratiće se anarhija u Donbas, kao što je bila pre 100 godina, u vreme Mahnovčine."

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ponovo dojave o bombama u školama u Beogradu
Škola Učionica

Ministarstvo prosvete

17.10.2022. 11:14

Ponovo dojave o bombama u školama u Beogradu

Dojave o podmetnutoj bombi stigle su na mejl adrese pet škola u Beogradu, u jednoj školi potvrđeno da je reč o lažnoj dojavi, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve