Vesti
03.05.2021. 16:17
Tanjug

Za policiju nema praznika

"Dok su oni ovde sigurni smo da je život u Srbiji miran"

policija14.jpg

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kopnenoj zoni bezbednosti i u vreme praznika ispunjavaju svoje zadatke i čuvaju sigurnost na administrativnoj liniji, poručio je  resorni ministar Aleksandar Vulin.

"Dok su oni ovde, možemo da budemo sigurni da je život u Srbiji miran i da će tako i ostati", poručio je Vulin nakon obilaska pripadnika policije u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštilo je Ministarstvo.

Vulin kaže da je u Kopnenoj zoni bezbednosti sve mirno i sigurno, jer, ističe, policijski službenici svakodnevnim teškim, upornim i strpljivim radom to omogućavaju.

"Za policiju nema praznika. Tu su da bi naš svakodnevni život tekao bez uznemiravanja i bez problema", rekao je Vulin i naglasio da, u danima kada se slavi Hristovo vaskrsenje, ne smemo zaboraviti Srbe na Kosovu i Metohiji koji žive teško i bore se za osnovna ljudska prava, kao ni sunarodnike u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

"Ne smemo da zaboravimo da Srbi gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara, sudiju, nemaju ni prava, ni pravde. Zato smo mi tu", poručio je ministar.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve