Sport
04.03.2016. 13:24
ekspres

FSS RUŠI OCENU SUDIJSKE KOMISIJE: Glođović ipak grešio u derbiju?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Tomislav Karadžić i potpredsednik Slaviša Kokeza najavili su preispitivanje rada sudijskih organa FS S na sednici Izvršnog odbora FS S koja će biti održana sutra.

"Sudijska komisija FS S je nezavisno telo naše organizacije koje ima punu autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice između Partizana i Crvene zvezde, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste. Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donetne odluke, rad sudijskih organa FS S biće pod lupom članova Izvršnog odbora FS S", ističe se u zajedničkoj izjavi Karadžića i Kokeze za sajt FS S.

Ranije danas sudijska komisiaj utvrdila je da glavni sudija Vlado Glođović nije pogrešio kada nije dosudio penal za Partizan u 12. minutu, ali da jeste njegov pomoćnik Nemanja Petrović u 47. minutu kada je Nemanji Mihajloviću poništen gol zbog ofsajda.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve