Vesti
27.07.2023. 11:45
Beta

Beograd

Gašić na aerodromu "Nikola Tesla", nenajavljen

Aerodrom Nikola Tesla
Izvor: Ekspres

Pipadnici beogradske policije upućeni su kao ispomoć Upravi granične policije na aerodromu "Nikola Tesla" kako bi bila ubrzana pasoška kontrola i povećana brzina prolaska putnika.

 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je nenajavljeno u četvrtak ujutru obišao beogradski aerodrom kako bi sa pripadnicima Uprave granične policije razgovarao o sprovođenju prethodno dogovorenih mera u cilju smanjenja gužvi na kontrolnim punktovima.

"Zadovoljstvo je videti ovako veliki broj putnika na našem aerodromu ali nas to svakako obavezuje da jačamo kapacitete i omogućimo što brži protok putnika na punktovima pasoške kontrole. MUP će učiniti sve da putnicima obezbedni adekvatnu uslugu, što će sigurno doprineti zadovoljstvu i lagodnosti njihovog putovanja", izjavio je Gašić.

On je dodao da MUP intenzivno radi na unapređenju i modernizaciji rada i najavio da će biti uvedene elektronske kapije i automatski čitači pasoša, čime će se dodatno ubrzati i olakšati proces prelaska državne granice.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vesić "banuo" na aerodrom: "Znam da sam dosadan, ali..."
1

Nenajavljena poseta

05.07.2023. 12:33

Vesić "banuo" na aerodrom: "Znam da sam dosadan, ali..."

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić je nenajavljeno obišao aerodrom "Nikola Tesla"u Beogradu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve