Vesti
16.03.2019. 23:41
Natalija Ginić, Foto Promo

GLOBALNI LIDERSKI SAMIT Svetski poznati govornici: Svako ima uticaj (VIDEO)

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

 

Neki od najpoznatijih i najuticajnijh svetskih govornika, među kojima su čuveni stručnjak za liderstvo Džon Maksvel i direktorka uspešne kompanije Morgan Stelni Karla Haris, podelili su svoje iskustvo i znanje sticano godinama na četvrtom Globalnom liderskom samitu (GLS) koji je danas održan u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Predavanje je u formi video konferencije pratilo više od 400.000 lidera i liderki u više od 135 zemalja širom sveta. Prisutnima su o svojim biznis idejama, inspiraciji i razvojnom putu, pored Maksvela  i Harisove, govorili i pisac bestselera Sajmon Sinek, osnivač i pastor crkve "Poters Haus" T.D. Džejks, jedan od osnivača I pastor Lajf crkve Kreg Grošel i preduzetnik Rasmus Ankersen.

Neverovatnu priču o tome kako je postao predsednik malog fudbalskog kluba Mitjiland u Danskoj koji je svojevremeno porazio čuveni Mančester Junajted, izneo je Ankersen, inače stručnjak za razvoj produktivnosti.  On je istakao da uspešna firma mora da se prema uspehu odnosi sa skepticizmom, isto koliko i prema neuspehu i da je u svetu biznisa najopasnija “samozadovoljnost”. Zanimljivo je da je savete o tome kako treba voditi kompaniju Ankersen dobio od profesionalnog kockara I multimilionera Metjua Benhama, vlasnika britanskog fudbalskog kluba Brentford, koji je bogatstvo stekao upotrebljavajući analitiku i statističke podatke u klađenju.

Podsetimo, događaj je organizovala Willow Creek Association iz SAD u saradnji sa Evanđeoskim udruženjem studenata iz Srbije.

https://youtu.be/Sy2vc9lW5r0

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve