Vesti
17.07.2021. 13:44
Tanjug

Vesić poručuje

"Grad Beograd i opština Vračar vode računa o stanarima Vidovdanske"

Goran vesić
Izvor: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je stanarima oštećene zgrade u Vidovdanskoj 4, da će biti smešteni u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, sve dok njihova zgrada ne bude sanirana ili ne bude izgrađena nova.

Ona se sa stanarima sastao se u hotelu "Slavija", gde su oni privremeno smešteni posle urušavanja dela njihove zgrade na Vračaru.

"Najvažnije da su svi zbrinuti, živi i zdravi i da grad Beograd i opština Vračar vode računa o njima. Oni će odavde otići u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, dok njihova zgrada ne bude sanirana ili dok ne bude izgrađena nova zgrada", napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

On je dodao da ih je obavestio da će u ponedeljak gradski ombudsman Miljko Valjarević zakazati sastanak u Skupštini grada Beograda, na kojem će se razgovarati o trajnom rešenju problema u kojem su se, ne svojom krivicom, našli.

"Grad Beograd će uvek zaštiti svoje građane. Nikada neću dopustiti da ovi ljudi ostanu bez krova nad glavom onako kako je bivši gradonačelnik ostavio bez krova nad glavom ljude iz Dubljanske ulice, čiji su stanovi srušeni 12. oktobra 2008. godine", piše na Vesićevom Fejbuk nalogu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vesić: Najveći budžet u istoriji grada
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Veći nego pre korone

09.06.2021. 11:26

Vesić: Najveći budžet u istoriji grada

Budžet grada Beograda, koji će danas biti pred odbornicima gradskog parlamenta biće najveći u novijoj istoriji grada i iznosi 1,219 milijardi evra, odnosno 143,355 milijardi dinara, izjavio je jutros zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve