Vesti
29.04.2019. 13:34
Tanjug

HARADINAJ UOČI SASTANKA U BERLINU: Nemačka nam je potrebna, njoj smo zahvalni

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj, neposredno uoči samita lidera država Zapadnog Balkana i Prištine, izjavio je da je zahvalan Nemačkoj na njenom stavu o pitanju granica Kosova.

On je to izjavio na sastanku sa kosovskim ambasadorom u Nemačkoj, Bekom Cufajom.

"Veoma poštujem stabilan stav Nemačke o pitanju granice. Zahvalan sam kancelarki na njenom stavu o ovoj temi", rekao je Haradinaj na sastanku sa kosovskim ambasadorom u Nemačkoj Bekom Cufajom, a prenela je prištinska Gazeta Expres.

Hradinaj je, dodaje se, rekao da postoji potreba za nemačkom podrškom, čiji stavovi nisu na štetu Kosova.

"Imam poruku. Potrebni ste nam, ne samo za Kosovo već i za Nemačku. Nemačka je zemlja koja zaista drži stav koji nije na štetu Kosovu i izražavam posebnu zahvalnost za to. Uprkos izazovima i teškoćama koje imamo, Kosovo će se kretati napred. Verujem da ćemo nakon ovog samita biti konsolidovaniji", rekao je Hardinaj.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve