Vesti
13.05.2021. 12:56
R.E.

Poručio ministar Vulin

"Heroji se ne zaboravljaju"

Venac, Vulin
Izvor: Ministarstvo unutrašjih poslova Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je enac na spomen-obeležje u znak sećanja na policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije

Ministar je poručio da nijedan pali heroj koji je dao život braneći Srbiju i njen poredak nikada neće biti zaboravljen, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. 

„Šiptarski teroristi 13. maja 1981. godine su ubili četiri pripadnika tadašnjeg Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Jugoslavije“, rekao je ministar Vulin i dodao da je duga istorija terorizma i borbe protiv njega.

Ministar je naglasio da niko ko je dao svoj život, ugrozio svoje zdravlje braneći građane Srbije, boreći se za red i zakon, neće ostati zaboravljen. Dodao je da njihove porodice imaju naše saosećanje, da se o njihovoj deci brine i da se uspomena na njih čuva uz veliko i iskreno poštovanje.

"Danas se sećamo onih koji su svoje živote dali 1981. godine i podsećamo da su Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi pripadnici policije uvek tu za svakog građanina naše zemlje, ne pitajući za veru ili naciju, vodeći računa da sačuvaju red, mir, zakonitost“, istakao je ministar

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve