Vesti
01.09.2023. 16:15
R.E.

Beograd

I "Beli" krenuli u školu

škola, ATA, 5. 3. 2023.
Izvor: ATAIMAGES / Marija Mladjen

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je na bezbednosti dece već počelo da se radi time što komunalni policajci, "Beli", dolaze ispred škola, vrtića i pomažu roditeljima.

Za list "Informer" Šapić je kazao da je u toku projekat realizacije više od stotinu komunalno-bezbednosnih stanica koje će, kako je naveo, dodatno da povećaju i komunalni red i bezbednost u gradu.

Govoreći o postavljanju prečišćivača u beogradskim školama i vrtićima rekao je da očekuje da će do kraja godine njima biti opremljeni svi vrtići i škole.

Upitan koliko je ulica u Beogradu rekonstrisano i koje benefite će građani videti od tih radova, ocenio je da su benefiti "šire, bolje i novije ulice", a da je poslednjih mesec dana rekonstruisano više od 40 ulica, a ove će godine ukupno biti rekonstruisano više od 100.

"Poštujemo zadate rokove, uveli smo novu praksu noćnih radova i radova van špica, radimo na proširenju bulevara u svim delovima grada, kako bismo ubrzali protok saobraćaja i olakšali svakodnevni život građana", dodao je Šapić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Može kad se hoće, i kod nas - škola zabranila mobilne telefone
telefon

Gornji Milanovac

31.08.2023. 14:45

Može kad se hoće, i kod nas - škola zabranila mobilne telefone

Osnovna škola "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu zabranila je od 1. septembra učenicima i nastavnicima upotrebu mobilnih telefona i drugih sličnih uređaja u toku nastavnog dana.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
24.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve