Vesti
06.09.2019. 17:37
Tanjug

Srpska lista predala

IZBORI KOSOVO: Srpska lista predala listu kandidata za izbore

tan2016-4-24_92733892_0.jpg

Srpska lista predala je danas Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini listu kandidata za vanredne parlametnarne izbore na tzv. Kosovu, a

Srpska lista predala je danas Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini listu kandidata za vanredne parlametnarne izbore na tzv. Kosovu, a predsednik te stranke, Goran Rakić je istakao da je to učinjeno nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Nakon konsultacija sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, ali i svesni činjenice da uvek i na svakom mestu moramo braniti interese srpskog naroda, danas smo predali listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore", rekao je Rakić. On je naglasio da će Srpska lista i na ovim izborima "kandidovati program koji garantuje opstanak srpskog naroda i konkretne rezultate rada svih članova".

"Sa ponosom i na ovim izborima izlazimo uz podršku države Srbije i predsednika Vučića, uz istovremene napade onih kojima Srbija očigledno nije otadžbina", kazao je predsednik Srspske liste, preneo je portal Kosovo onlajn.

On je pozdravio odluku Građanske inicijative SDP koja je odlučila da učestvuje na zajedničkoj listi sa Srpskom i rekao da je poziv otvoren i svim ostalim partijama koje žele jedinstveno da se bore za interese Srba i ostalih manjinskih zajednica na Kosovu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve