Vesti
14.10.2023. 14:59
Beta

Rasim Ljajić

"Spremni smo za izbore, verovatno u koaliciji sa SNS"

2001-kzn-beerfest-foto-oks-4-rasim-ljajic.jpg

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić najavio je u subotu da će ta stranka na predstojećim izborima, "najverovatnije" nastupiti u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Ljajić je na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDPS u Zrenjaninu rekao da je stranka "potpuno spremna" za izbore a da će tema stranačke kampanje biti promocija socijaldemokratskih ideja i ljudskih vrednosti, ali i "objašnjavanje ljudima koliko je važna stabilnost u zemlji, naročito u kontekstu globalnih dešavanja i ratova koji se trenutno vode u svetu".

"Potrebno je da se nakon izbora formira jaka i homogena vlada koja će se suočavati sa brojnim izazovima i u zemlji i na na međunarodnom planu", rekao je Ljajić.

Gradonačelnik Zrenjanina i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Simo Salapura kazao je da je SDPS strateški partner SNS u Zrenjaninu, kao i na pokrajinskom i na republičkom nivou.

Salapura je kazao da se u Zrenjaninu, "zahvaljujući uspešnoj politici predsednika Aleksandra Vučića radi više nego ikad" , navodeći da se uskoro očekuje otvaranje prečistača otpadnih voda, završetak izgradnje novog vrtića na Bagljašu, novog gradskog stadiona, kao i da je u planu početak izgradnje autoputa Zrenjanin-Beograd.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Da plašim se, samo ne izbora"
1

Aleksandar Vučić

20.09.2023. 20:26

"Da plašim se, samo ne izbora"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, povodom tvrdnje kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželala Svečlje da će biti uhapšen ako bez odobrenja prištinskih vlasti uđe na Kosovo, izjavio u Njujorku: "Videćemo ko će koga da hapsi".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve