Vesti
02.04.2023. 09:56
R. E.

Izmene u gradskom prevozu

Zbog "Rakovičkog karnevala" ove autobuske linije menjaju trase

Autobus
Izvor: Shutterstock

Tokom održavanja manifestacije "Rakovički karneval" doći će do izmena na pojedinim linijama javnog prevoza u nedelju od 06:00 do 18:00 časova, najavili su Sekretarijata za javni prevoz.

U navedenom periodu doći će do obustave saobraćaja u Ulici patrijarha Joanikija na delu od Ulice vidikovački venac do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava, navodi se u saopštenju.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja ulicu Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, dodaju iz Sekretarijata za javni prevoz

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Na ulicama Beograda, uskoro sto novih autobusa
autobus, gradski prevoz, gsp

Najavio Nikodijević

10.10.2022. 13:56

Na ulicama Beograda, uskoro sto novih autobusa

Grad je nabavio sto novih autobusa na gas koji će se na gradskim ulicama naći u drugoj polovini novembra, najavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević gostujući na TV Vesti.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve