Vesti
16.04.2019. 15:47
R. E.

Lider LDP Čedomir

Jovanović: Ko neće dijalog u Skupštini, neka uzme stiropor od Tome Nikolića

tan2016-4-28_191638268_0.jpg

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da treba normalizovanti atmosferu u parlamentu, izmeniti Poslovnik o radu a potom poručio da

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da treba normalizovanti atmosferu u parlamentu, izmeniti Poslovnik o radu a potom poručio da oni koji ne žele dijalog u Parlamentu, treba od bivšeg predsednika Tomislava Nikolića da uzmu stiropor na kom je štrajkovao glađu.

On je nakon sednice Kolegijuma Skupštine rekao da je parlament mesto za dijalog i da je u njemu moguće govoriti o izmenama zakona, ali sa predstavnicima parlamentarnih stranaka, a ne sa "nekakvim komisijama" i predstavnicima neparlamentarnih stranaka.

"Nikakve komisije Vučića, Saveza za Srbiju Đilasa, Jeremića i kako god, neće uređivati život u Srbiji, postoje zakoni i institucije koje moraju da se poštuju", rekao je Jovanović povodom nedolaska dela opozicionih poslanika na kolegijum i zahteva opozicije upućenih na protestu 13. aprila.

Jovanović je dodao da u najviše zakonodavno telo treba vratiti teme o evropskom putu Srbije i Kosova, a da medijima treba da se bave medijska udruženja, a ne političari.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
15.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve