KULIRANJE NA TV-U: Samo danas u vašem gradu

KULIRANJE NA TV-U: Samo danas u vašem gradu


Pa stvarno, osećam se skroz stondirano.

Gledao sam Vuka Jeremića na televiziji.

Efikasnije od pušenja vutre.

Pošto je i on bio kao na vutri. Kombinaciji heroina i bensedina. Totalno spušten. Totalno cool.

I uzalud je Minja Miletić pokušavala da ga trgne, kao ona baba koja mački na kontejneru viče: “Pis Maco!”

“Piiis, Minja”, odgovarao je mala maca Vuk, jedino nije dizao dva prsta, ne bi bilo politički korektno.

Nisam do tog trenutka znao da se koale tako kvalitetno drogiraju, vutrom, pošto se pričalo da su na steroidima, uverene da je to način da postanu pande.

foto: Nemanja Jovanovic

foto: Nemanja Jovanovic

 

Jok, bre. Čista laž.

Koale se okače o granu, smotaju džoint i uvlače, po ceo božji dan.

Posle ih zovu na televiziju.

A one mirno, bez grimase, skroz opušteno, saopšte: “Ma jooook…ne meri se tooo…mislim uspeh…znate…bojkotaaa…izlaznošću…mislim…na izborima”.

Ma da, bruder! Kakva izlaznost. Ko šiša te strane reči i izraze. I ti izbori, ko ih izmisli, to je za budale, krezave i nepismene, nije za nas, koale sa univerziteta.

Povezane vesti – JEREMIĆ: Počela kampanja za bojkot izbora

Pošto, na univerzitetu, koale maze i paze po ceo dan. I daju im keksiće. Šašolje ih. Tepaju im – cicimici koalici. Keze im se i nadasva ih obožavaju, zbog čega ove pomisle da su stvarno retke zverke, izuzetne i šta onda ima da se bakću takvim tricama i kučinama kao što su izbori.

Još na izborima oni neprijatni tipovi, ni da pomaze ne znaju, a kamoli keksić da dobace.

Pa nema smisla, stvarno.

Nema koala na nacionalnim frekvencijama. A ugrožena su vrsta, samo jedna koalica postoji, plus dva dosto onih koji je obožavaju.

I sada, tih dva odsto, plus koala, ne mogu ni da se obrate.

Osim kod Minje, koja onda ubode nervni slom. Kod nje svako ko dođe, ili je pijan, il naduvan. I šta žena s njima onda da radi?

Da priča ozbiljno. O izborima? Bojkotu čiji se uspeh ne meri izlaznošču na izborima!? Pokretu za koale koji je – “Piiiis Minja…čekaju da povučem dim” – tek u nastajanju, pa mu ne treba ni lova, ni parlament, ni OEBS, pošto je taj OEBS šitina teška i ima tek savetodavnu ulogu i ne mož’ da sruši onog zlog Vučića, koji ne mari za koale.

Vuk Jeremic,

 

Zbog svega toga, bojkot, i da malo poduvamo.

A što više ljudi izađe, to je bojkot bolji. Pošto ta većina, odmah posle izbora, ima sigurno da se naljuti, sruši Vučića i proglasi koalu za jedino nacionalno ljubimče i predsednika.

Ma, ludo će da bude, kada ti kažem Minjice, i putovaću tvoj Vuk po Srbiji, pod parolom “Samo danas u vašem gradu”, kampanja “od usta do usta”, i svi ćemo stondirani da budemo, tako da uopšte nemoj da se sekiraš, ljubi te tvoj brat, koala jedinstvena.

Ma ljubimo i mi tebe, Vuče, srce naše. I ako se budemo drogirali, sigurno nećemo na izbore, nemoj ništa da nam se brineš.

Ima mir da bude, na sve četiri strane.

A ako se ona Manja u međuvremenu rokne, šta da joj radimo. Takav joj po’so.

Piiiis, brate!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar