Vesti
09.03.2023. 09:47
Beta

Prekid saobraćaja

Kvar na barskoj pruzi, putnici prešli u autobuse

voz, pruga, šine
Izvor: Ekspres

Infrastruktura železnice Srbije saopštila je da je zbog kvara na kontaktnoj mreži na deonici Prijepolje - Prijepolje Teretna, u prekidu železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar.

Ekipe Infrastrukture su na terenu i rade na sanaciji kvara na kontaktnoj mreži, ali s obzirom da je potrebno popraviti vozne vodove u dužini od oko petsto metara, procena je da će sanacija ovog dela pruge trajati do sutra uveče, ukoliko ne bude nepredviđenih teškoća, navedeno je u saopštenju.

Do kvara je došlo noćas, pola sata nakon ponoći, a Železnička kompanija za prevoz putnika Srbija Voz tokom noći organizovala je autobuski prevoz za putnike vozova koji su saobraćali između Beograda i Bara.

Tako su putnici koji su vozom sinoć krenuli iz Beograda za Bar, njih 85, autobusima prevezeni iz Priboja do Bijelog Polja, dok su putnici iz voza koji je saobraćao iz Bara za Beograd, njih 98, autobusima prevezeni do Priboja.

Kako je navedeno, iz Infrastrukture železnice Srbije nastoje da u što kraćem roku poprave kvar i izvinjavaju se putnicima zbog prekida saobraćaja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Brza pruga Beograd-Niš: Ugovor potpisan, a košta...
1

Varheji i Vučić potpisali

28.02.2023. 15:37

Brza pruga Beograd-Niš: Ugovor potpisan, a košta...

Ugovor za prvu tranšu investicionog granta za izgradnju brze pruge Beograd-Niš, od ukupno 598 miliona evra, u okviru finansijskog paketa za železnički Koridor 10, potpisan je simbolično u vozu između Prokopa i Resnika, na deonici buduće brze pruge.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve