Vesti
23.09.2023. 13:20
R. E.

"Može biti štetan"

Ako ste kupili ovaj proizvod u Lidlu, odmah ga vratite

Prodavnica
Izvor: Shutterstock

Lidl Srbija saopštio je da povlači jedan od svojih proizvoda iz svog asortimana jer može štetno uticati na zdravlje potrošača.

Lidl Srbija povukao je kukuruzno brašno, proizvođača DPS KLAS GROUP DOO pod nazivom "S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g", jer su u njemu otkriveni mikotoksina (Aflatoksin) koji u slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne uticaje.

Kako kompanija navodi na sajtu, potrošači koji su kupili ovaj proizvod sa rokom upotrebe 01. 04. 2024, mogu da ga vrate u bilo koju Lidl prodavnicu.

Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa.

"Obaveštenje se odnosi isključivo na proizvod 'S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g' sa rokom upotrebe 01.04.2024. od proizvođača Interpak 2015 d.o.o., čiji je dobavljač DPS KLAS GROUP DOO, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi. Obaveštenje se ne odnosi na druge proizvode tog proizvođača koji se prodaju u Lidl Srbija, kao ni na proizvode od drugih proizvođača", navode iz kompanije Lidl.

"Kompanija Lidl Srbija se izvinjava zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuje se na razumevanju", navodi se u saopštenju Lidla, objavljenom na njihovom sajtu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve