LUČIĆ: Telekom Srbije će veoma brzo podneti tužbu protiv United grupe

LUČIĆ: Telekom Srbije će veoma brzo podneti tužbu protiv United grupe

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr


Telekom Srbije će veoma brzo podneti tužbu protiv United grupe jer je neistinama i lažima vodio kampanju protiv Telekoma kao konkurenta na tržištu koristeći sopstvene resurse, odnosno svoje medije, najavio je danas Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

“Smatramo da se radi o jednoj vrsti kampanje protiv nas. Podnećemo tužbu vrlo brzo u Srbiji i pred jednim međunarodnim sudom. To će biti prilika za United da dokažu da je istina ono što su tvrdili, a i mi da pokažemo da se radi o kampanji konkurencije”, objasnio je Lučić na konferenciji za štampu.

Rekao je da je u toku prikupljanje podataka za tužbu, i da ti podaci pokazuju da je United preko svojih kanala imao čak 446 objava protiv Telekom Srbija.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Rekao je da Telekom smatra da United, kao operator sa značajnim učešćem u tržištu od preko 40 odsto, svoje resurse koristi za kampanju protiv svoje konkurencije.

Ta kampanja, dodaje, bila je posebno intenzivna u julu i avgusti sa 93 objave.

“Svaki dan faktički bilo je, tokom leta, više od jedne objave. Rade se prilozi o nama a da nam se ne pruži šansa da odgovorimo. Sve će to biti deo tužbe”, najavio je on.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar