Vesti
21.01.2020. 13:31
R. E.

MIĆUNOVIĆ OBRADOVIĆU: Ne zanima me huliganstvo preko Tvitera

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je kako misli da je došao trenutak da  ta stranka preispita ostanak u Savez za Srbiju.

"O tome će se sigurno raspravljati  na stranačkim organima. Ja sam, naravno, za to da demokrate izađu. Nisam bio ni za to da u Savez ulaze", rekao je Mićunović za Večerenje novosti, od utorka, čija je izjava da je bojkot izbora bemislen izazvala reagovanje na tviteru lidera Dveri Boška Obradovića.

Povezane vesti - Živković: Primitivno nevaspitanje

Mićunović je, za sutrašnji broj Politike, podsetio da je njegov stav o izborima poznat tako da mu se čini da je reakcija Obradovića  plan koji su verovatno napravile Dveri kako bi stvari isterale na čistac.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Oni bukvalno žele da nateraju Demokratsku stranku i još neke članice Saveza za Srbiju na opredeljenje  koje bi bilo u aintievropskom duhu. Sada je pitanje kojem smeru će se dalje kretati savez. Ovo je za njega izazov”, rekao je Mićunović.

On je rekao da nikad nije Dveri uzimao za ozbiljno.

"Ne zanima me to huliganstvo preko ‘Tvitera’. Ali zanima me kakav će biti odgovor demokratski orijentisanog dela Savez za Srbiju na ove izazove Dveri", rekao je Mićunović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve