Vesti
07.06.2022. 20:15
Beta

Ministarka

Mihajlović: Ne treba niko da brani Vučića od mene

Zorana Mihajlović
Izvor: Beta/MRE / ZORAN PETROVIC

Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je, komentarišući medijske napade, da nije uradila ništa pogrešno kada je odgovorila na "pitanje jednog medija", odnosno dnevnog lista Nova.

"Nije prvi put da mi u delu medija lepe etikete da sam izdajnik, špijun, da sam uradila nešto protiv države, stranke čiji sam član ili predsednika. Ali, čini mi se da je to pokušaj nekih da na ovakav način ostanu na svojim funkcijama. Ne treba niko da brani Vučića od mene", navela je Mihajlović u izjavi za televiziju K1.

Zorana MIhajlović
Izvor: Beta/MRE / ZORAN PETROVIC

Kako se navodi u saopštenju, Mihajlović je podsetila da je ministarstvo na čijem je čelu uvek odgovaralo svim medijima, pa i onima koji su o njoj pisali negativno.

"Mislim da energetika nije partijska stvar i da kada pričamo o nacionalnoj energetskoj bezbednosti treba da odgovorimo svima i ne mislim da sam time napravila bilo kakvu grešku", rekla je ona.
 

Odgovarajući na pitanje zbog čega njene stranačke kolege nisu stale u njenu odbranu, rekla je da nema potrebe da je neko brani, iako je sama mnogo puta reagovala kada su drugi bili napadani.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zorana Mihajlović o promeni vlasništva u NIS-u
Zorana Mihajlović

Ministarka

10.05.2022. 10:41

Zorana Mihajlović o promeni vlasništva u NIS-u

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je da Srbija mora da odbrani energetsku stabilnost, čak i po cenu da se promeni vlasništvo u Naftnoj industriji Srbije (NIS).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve