Vesti
04.08.2020. 14:05
Tanjug

MIHAJLOVIĆ: Ne znam ko su kandidati za premijera, nismo blizu Šapića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Potpredsednica vlade i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne zna ko su kandidati za premijera nove vlade, niti za ministre, kao i da joj se ne čini da je SNS blizu koalicije sa Aleksandrom Šapićem.

Na pitanje kako komentariše to što je premijerka Ana Brnabić izjavila da je ona jedna od dvoje kandidata iz SNS za mesto premijera u novoj vladi, kao i da je ta stranka bliža koaliciji sa Šapićem, Mihajlović je kazala da ne zna broj kandidata za predsednika vlade i da se o tome nije raspravljalo na zvaničnim sednicama Predsedništva, a bilo ih je nekoliko, kao i da ne zna ko su kandidati za ministre, kao i to da li su bliži jednoj ili drugoj koaliciji.

Povezane vesti - BRNABIĆ: Dva su kandidata za premijera, ja sam jedan od njih

Mihajlović je kazala da će odluka o tome ko će biti predsednik vlade i član zavisiti od odluka Predsedništva, odnosno glavnog odbora SNS, na predlog predsednika Srbije i SNS.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

"Imajući u vidu šta smo razgovarali na sednici Predsedništva, ne izgleda baš da smo tako blizu koalcije sa Šapićem. Ali, kako god, končacna odluka će biti doneta na organima naše stranke i onda ćemo moći da razgovaramo", rekla je Mihajlović.

Povezane vesti - Brnabić: Vučić ozbiljno razmišlja o koaliciji sa Šapićem

Navela je da stoji iza toga da nova vlada mora da bude mnogo efikasnija i da veruje da svi tako misle.

"Verujem da svi tako mislimo, da naša vlada mora da bude mnogo efikasnija i sposobnija, iskusnija i obrazovanija i da imamo još bolju vladu u odnosu na vladu koja je sada već tehnička, u svakom resoru - od resora koji ja vodim do bilo kog drugog resora", rekla je ona.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve