Vesti
07.05.2019. 15:36
Tanjug

Milojičić: Demokrate razmišljaju da se vrate u parlament

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Demokratska stranka će u narednih nekoliko dana doneti odluku o eventualnom povratku u parlament, kaže funkcioner DS Radoslav Milojičić Kena.

"Slažem se sa bojkotom institucija i izbora samo ako postoji plan šta posle", rekao je Milojičić.

Dodao je da ne razume ni šta je suština "slobodne zone" koju je Savez za Srbiju formirao ispred Predsedništva.

"Pravo da vam kažem, ne razumem šta znači "slobodna zona", nisam uspeo da dobijem te informacije. Vučiću jedino odgovara što je DS izašla iz parlameta, jer se više ne može čuti da je on upropastio Srbiju, da će nastaviti da unižava sve koji drugačije misle", kaže Milojičić.
On je dodao da je bio protiv i kada je lider PSG Saša Janković iz nedelje u nedelju razgovarao "sa vatima Predsedništva". On smatra da opozicija gubi svaki dan, jer u takozvanom otvorenom programu ne govori o predlozima, planovima i kirtikama vlasti.

"Nadam se da ćemo na sednici poslanickog kluba u narednih nekoliko dana doneti odluku da li ćemo se vratiti u parlament. DS treba da se vrati u Skupštinu", rekao je on i naveo da nijedna članica SzS nema poslanički klub.

Dodao je da opozicija mora da radi, da nađe kontrolore za više od 8.000 biračkih mesta kao bi izašla na izbore.

"Siguran sam da vanrednih izbora neće biti, Vučić se ne pita da li će ih biti, biće kada im je vreme. DS ima jedan cilj, da smeni Vučića", kazao je funkcioner DS.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve