Vesti
20.01.2022. 12:06
Tanjug

"Zelene leve vrednosti"

"Moramo" - nova koalicija koja izlazi na izbore

moramo, 20. 1. 2022.
Izvor: FOTO TANJUG / RADE PRELIC

Otvorena građanska platforma AKCIJA, Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd zvanično su predstavili zajedničku koaliciju pod nazivom "Moramo" sa kojom će izaći na izbore u aprilu, a koja će promovisati, kako su rekli lideri tih organizacija, "zelene leve vrednosti".

Kako je naveo lider OGP AKCIJA i Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, okupili su se oko istih vrednosti sa idejom da se na izborima pobedi, kako kaže, loša vlast, a od Srbije načine mesto koje će biti dobro mesto za život.

"Radimo intenzivno na tome da se u Srbiji pojavi nova politička opcija. Ljudi su svesni da život koji živimo ne valja, imaju potrebu da menjaju. Građane više neće ponižavati, lagati", poručio je.

Objašnjavajući naziv koalicije "Moramo", Zelenović kaže da je to najčešća reč koju su čuli gde god da su bili, a koju koriste borci za ljudska prava i životnu sredinu.

Aleksandar Jovanović Chuta kazao je da je u koaliciji sa Zelenovićem jer je pristojan čovek i kako je rekao "Moramo da oteramo zlo koje je na vlasti jer moramo, druge nam nema" te dodao da su osmislili smo kako će to da rade.

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izbori u Srbiji: Kakav nadzor će imati mediji
televizor

Usvojena metodologija

27.12.2021. 14:24

Izbori u Srbiji: Kakav nadzor će imati mediji

Kopredsedavajući Privremenog nadzornog tela za praćenje medija Rade Veljanovski izjavio je da je to telo usvojilo metodologiju praćenja rada medija i njihovog odnosa prema političkim akterima u predizbornoj kampanji, ali i u periodu pre raspisivanja izbora.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve